In den Ateljee viert haar 20 jaar bestaan!  Vieren jullie mee?

 

 

 

 

 

 

 

                Welkom op zondag 29 september van 11u tot 18u.

 

Min

In september 1999 startte ik met mijn eerste reeks Vlechten/weven/binden/knopen. Dit gaan we uiteraard vieren vanaf september 2019 ! Hou de website in't oog....

Eigen creaties

De natuur is haar grootste inspiratiebron. Dankzij de Textiele vlecht- weef- knoop en bindtechnieken creëert ze 3D sculpturen en weeft ze 2D schilderijen.

Workshops

Geniet van het plezier om de oorspronkelijke vlechttechnieken te ontdekken in de sfeer van het tof ateljee! Het Vlechten, binden, knopen en weven hoort bij onze voorouders. Overal ter wereld werden deze oer-technieken toegepast. De kracht zit hem in de eenvoud. Tijdens de workshops worden de uitheemse en universele technieken aangeleerd en is er tijd om te experimenteren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Veel plezier!

Rituelen

Min gelooft in de wijsheid die is opgeslagen in onze spirituele essentie, ons celgeheugen. Het is een keuze om de weg te gaan naar innerlijke kracht, wijsheid, rust...... Geen vereisten - alleen een open hart ;-)

Lussentechniek of Looping of Knotless Netting
Deze techniek leent zich ertoe om zowel een gebruiksvoorwerp als een kunstzinnige sculptuur te creëren!

 

35 B 600
 
De Looping bestaat uit allemaal lussen.
Bij de oorspronkelijke bevolkingen gebruikte ze de knotless netting om maskers / een boodschappennetje mee te vlechten of om voorwerpen af te werken.
Elk materiaal heeft zijn eigen unieke uitstraling.
Je kan er ook natuurlijk materiaal in verwerken.


Tijdens de Proeverij Looping wordt de techniek aangereikt, kan je een eigen werkstuk opstarten met eigen materiaal, de vormgeving bepaal jezelf.

Wanneer: op zaterdag 9 november 2019 van 10u tot 12u30
Prijs: 30€ inbegrepen oefenmateriaal
Meebrengen: materiaal om mee te experimenteren of een werkstuk op te starten:  stof, ijzerdraad, leder, gekleurd touw/raffia...
glazen potjes/fles/stenen of ander voorwerpen waar je rond kan vlechten.


Professionele begeleiding: Min Spillemaeckers


Geen ervaring vereist.

 
 
107 klein