image001

 

Je kan deze uitnodiging printen en de naam 'Min Spillemaeckers' onderaan invullen.  Dat geeft 50% korting op de inkomprijs tijdens de tentoonstelling van 26 april tot 30 mei. Je kan dan ook heel het domein en de serres ontdekken.  Indien het printen niet lukt, kan Min het per mail doorsturen.

Er werden 200 werken geselecteerd, waarvan 'Wave' ; 'Kadootjes' en 'Geworteld' van Min Spillemaeckers.

Het kasteel van Bouchout in plantentuin Meise is dagelijks open van 9:30 tot 17u.

Ingang plantentuin: Nieuwelaan 38 Meise - Parkeren langs de straatkant.

De officiële opening Expo is op donderdag 26 april vanaf 19u.

Min heeft permanentie op zondag 13 mei.

Iedereen van harte welkom!

 

Min

Hou jij ook zo van de natuur? En verzamel je dan ook allerlei schatten, die zomaar op je pad liggen? Heerlijk, toch! Van harte Welkom in den ateljee!

Eigen creaties

De natuur is haar grootste inspiratiebron. Dankzij de Textiele vlecht- weef- knoop en bindtechnieken creëert ze 3D sculpturen en weeft ze 2D schilderijen.

Workshops

Geniet van het plezier om je schatten om te toveren in unieke creaties in de sfeer van mijn tof ateljee! Het Vlechten, binden, knopen en weven hoort bij onze voorouders. Overal ter wereld werden deze oer-technieken toegepast. De kracht zit hem in de eenvoud. Tijdens de workshops worden de uitheemse en universele technieken aangeleerd en is er tijd om te experimenteren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Veel plezier!

Rituelen

Ik geloof in de wijsheid die is opgeslagen in onze spirituele essentie. Het is een keuze om de weg te gaan naar innerlijke kracht, wijsheid, rust...... Geen vereisten - alleen een open hart ;-)