openvlechtwerk 1600x500

 

Min heeft in 1997 de oeroude vlecht-, weef-, bind- en knooptechnieken ontdekt en heeft als missie ze levendig te houden.
Het meeste van haar Textiele Organische Kunst is drie dimensionaal.
De natuur is haar grootste inspiratiebron. Ze vindt het heerlijk om materialen als biezen, schors, dennennaalden, papier, bamboo, rotan, stoffen, wol.... door haar vingers te laten glijden. Hun natuurlijke kleuren zijn zo perfect.  Wat haar boeit is het schaduwspel dat een object weerspiegeld en ook de spontane beweging door de wind.

Vlechten, weven, binden, knopen zijn ritmische bewegingen. Door een handeling steeds te herhalen, kom je in een flow. De flow van het leven.

Het leven is steeds in verandering, alles evolueert. Haar werk is een momentopname in die continuïteit.
Dikwijls zit de kracht in het kwetsbare, de schoonheid van imperfectie (Wabi-sabi).

Je wordt uitgenodigd om haar Textiele 2D creaties, haar Organische Textiele Kunst en haar ontdekkingsreis in de Mixed Media te bekijken.

 

Min

Hou jij ook zo van de natuur? En verzamel je dan ook allerlei schatten, die zomaar op je pad liggen? Heerlijk, toch! Van harte Welkom in den ateljee!

Eigen creaties

De natuur is haar grootste inspiratiebron. Dankzij de Textiele vlecht- weef- knoop en bindtechnieken creëert ze 3D sculpturen en weeft ze 2D schilderijen.

Workshops

Geniet van het plezier om je schatten om te toveren in unieke creaties in de sfeer van mijn tof ateljee! Het Vlechten, binden, knopen en weven hoort bij onze voorouders. Overal ter wereld werden deze oer-technieken toegepast. De kracht zit hem in de eenvoud. Tijdens de workshops worden de uitheemse en universele technieken aangeleerd en is er tijd om te experimenteren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Veel plezier!

Rituelen

Ik geloof in de wijsheid die is opgeslagen in onze spirituele essentie. Het is een keuze om de weg te gaan naar innerlijke kracht, wijsheid, rust...... Geen vereisten - alleen een open hart ;-)