Min

Min is gespecialiseerd in de oorspronkelijke vlecht-, bind-, weef- en knooptechnieken. Deze zeer gevarieerde oertechnieken hanteert ze om haar vakmanschap te tonen en haar creaties tot uitdrukking te brengen. Elke creatie is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met liefde voor de natuur, maakt ze authentieke creaties onder de noemer Fiber Art, textiele kunsten - Mixed Media.

Eigen creaties

De natuur is haar grootste inspiratiebron. Dankzij de Textiele vlecht- weef- knoop en bindtechnieken creëert ze 3D sculpturen en weeft ze 2D schilderijen. Nu combineert ze haar vlechttechnieken met andere materialen en maakt ze ook installaties.

Vlechten

Geniet van het plezier om de oorspronkelijke vlechttechnieken te ontdekken in de sfeer van het tof ateljee! Het Vlechten, binden, knopen en weven hoort bij onze voorouders. Overal ter wereld werden deze oer-technieken toegepast. De kracht zit hem in de eenvoud. Tijdens de proeverijen worden de uitheemse en universele technieken aangeleerd, een werkstuk opgestart al dan niet met eigen materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Veel plezier!

Qigong

Chi Neng Qigong is een zachte bewuste manier van bewegen en brengt je in een meditatieve flow. Je komt helemaal in verbinding met jezelf en in verbinding met al wat is. Toegankelijk voor iedereen met een open mind ... en het is nog heerlijk en leuk ook!

Rituelen

Min gelooft in de wijsheid die is opgeslagen in onze spirituele essentie, ons cel geheugen. Dankbaarheid is een deugd die ze graag wenst aan te moedigen. Het is een keuze om de weg te gaan naar innerlijke kracht, wijsheid, dankbaarheid, rust...... Geen vereisten - alleen een open hart ;-)

       

IMG 2455 600

 

LIVING ART 9* droomt van… een wereld vol DROMENVANGERS!
Dromenvangers die gevuld zijn met wensen
voor een nieuwe harmonieuze wereld!

LIVING ART 9 biedt een workshop
'Dromenvangers maken' aan.

 
Geïnspireerd door de acties van de witte doeken en knuffelberen, maken we een herkenbare dromenvanger die thuis op een zichtbare plek voor het raam kan worden gehangen.

Hiermee zenden we onze intenties de wereld in en worden deze dromenvangers een teken van herkenbaarheid en steeds groeiende verbinding!

Wie de techniek onder de knie heeft, kan het nadien ook doorgeven.

Duur: 3u
Plaats: in het kunstenaarsatelier of op verplaatsing
Max. aantal deelnemers: 10
Bijdrage: 5 euro materiaalkosten per persoon + 0.33€/km verplaatsingsonkosten + vrije bijdrage voor workshopbegeleiding
Begeleiding: Min Spillemaeckers, kunstenares in oeroude en uitheemse vlechttechnieken

 

Herkenbaarheid: cirkel van 15cm diameter; 7 groene parels aan de buitenrand (kleur van de hartchakra), een witte parel in het centrum (kleur van zuiverheid); een duivenveer in het midden (symbool van vrede), witte pluimpjes en/of lichtere duivenveren aan de zijkanten; omwikkellint, sliertjes en parels waar de veren aanhangen in tinten naturel, blauw, groen (kleuren van moeder aarde)

Ook kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom!

Tommel wat vrienden/kennissen op, en stel een aantal data voor, dan kunnen we concreet afspreken om onze dromenvangers te vullen met onze wensen voor een nieuwe harmonieuze vrije wereld!

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 03/383 32 01

* Living Art 9 zijn Veva Gerard, woordkunstenaar ; Christing Collin, kunstzinnig dynamisch resonant
en Min Spillemaeckers, kunstenares in Textiele Vlechttechnieken, Mixed Media
.