Wekelijkse lessen tijdens de zomermaanden

Heb jij ook behoefte aan tijd voor jezelf tijdens de vakantiemaanden?
  • om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht
  • verbinding te voelen met de natuur, met jouw natuur
  • en plezier te vinden in het contact met je lichaam

“Een onvergetelijke ervaring! Je stelt iedereen direct op zijn gemak, alles is zo easy going. Je legt alles heel duidelijk uit en de rest gaat als vanzelf. Het gevoel van totale ontspanning dat ik tijdens en na de les ervoer, heb ik nog een hele tijd meegedragen en als ik er nu op terugkijk , krijg ik nog steeds heel warme gevoelens. (Sandra)”

Schrijf je nu in: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Deze lessenreeks bestaat uit 'losse lessen', omdat elke deelnemer wel eens een aantal weken de les mist omwille van vakantie. De focus ligt hier vooral op ontspanning, ieder op eigen tempo en ritme, heerlijk bewegen in de vrije natuur.

Tijdstip: mogelijks elke dinsdag van 20u tot 21u30 en vrijdagochtend van 10u tot 11u30 in juli en augustus 2022 - data nog te bepalen
Deelname: 12 euro per sessie
Locatie: Muggenbergpark of Park Perwijs in Duffel - nog te bepalen
Doelgroep: minimum leeftijd 16 jaar tot 99 jaar, ook deelnemers zonder ervaring zijn welkom
Aantal: maximum 20 personen
Professionele begeleiding: Judith Spillemaeckers, Chi Neng Qigong Instructor Level 2

Schrijf je nu in: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Interessant om eens de zuivere Chi Neng te mogen doen. Heel gericht en to-the-point. Ik weet niet waarom. Misschien omdat het telkens dezelfde routines zijn? Ik vind dat je dat heel goed doet. Je hebt er ook een heel aangename stem voor. (Andrew)”