Wekelijkse lessen tijdens het schooljaar

Neem jij ook graag tijd voor jezelf?
  • om je geest helemaal tot rust te brengen
  • verbinding te voelen met je lichaam
  • en plezier te vinden in samen ontspannen bewegen

“Met jouw unieke, rustige stem leidt je ons naar de essentie van Chi Neng Qigong . Jouw uitstekende onderbouwde begeleiding zorgt ervoor dat éénieder rustig , voldaan, vol inspiratie en in contact met zichzelf naar huis gaat . Topniveau. (Nadine)”

Schrijf je nu in: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens deze wekelijkse lessen word je begeleid bij de uitvoering van eenvoudige meditatieve bewegingen, in volle aandacht voor je hele lichaam. Je komt hierdoor in ‘qigong-staat’: een alerte staat van zijn in volledige rust en ontspanning.

 

Tijdstip: elke dinsdag van 20u15 tot 21u45 tijdens het schooljaar, aansluiten bij de groep kan op elk moment
Deelname: Proefles 9 euro, daarna 8-strippenkaart (12 wk geldig) 88 euro
Locatie: Revalidatie Carpe Diem, Pastoor Weytslaan 21/5 te Kalmthout, juist om hoek wereldwinkel trap op 1ste verdiep laatste deur
Doelgroep: minimum leeftijd 16 jaar tot 99 jaar, ook deelnemers zonder ervaring zijn welkom
Aantal: maximum 12 personen
Professionele begeleiding: Judith Spillemaeckers, Chi Neng Qigong Instructor Level 1

Schrijf je nu in: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

“Chi Neng Qigong is voor mij als een oase van rust na een hectische werkdag. De lichte bewegingsoefeningen helpen me mijn focus te verbeteren en mijn mentale batterijen op te laden. De aandacht voor een goede lichaamshouding vind ik belangrijk en de oefeningen op zich zorgen voor een positieve mindset. Ook heel erg leuk om samen met anderen te oefenen. (Ineke)”