Wekelijkse lessen tijdens het schooljaar (vanaf 6/9/2022)

Neem jij ook graag tijd voor jezelf?
  • om je geest helemaal tot rust te brengen
  • verbinding te voelen met je lichaam
  • en plezier te vinden in samen ontspannen bewegen

“Met jouw unieke, rustige stem leidt je ons naar de essentie van Chi Neng Qigong . Jouw uitstekende onderbouwde begeleiding zorgt ervoor dat éénieder rustig , voldaan, vol inspiratie en in contact met zichzelf naar huis gaat . Topniveau. (Nadine)”

Schrijf je nu in: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - plaatsen zijn beperkt

Tijdens deze wekelijkse lessen word je begeleid bij de uitvoering van eenvoudige meditatieve bewegingen, in volle aandacht voor je hele lichaam. Je komt hierdoor in ‘qigong-staat’: een alerte staat van zijn in volledige rust en ontspanning.

 

Tijdstip: elke dinsdag van 20u00 tot 21u30 tijdens het schooljaar, aansluiten bij de groep kan op elk moment
Deelname: Losse beurt: 12 euro; 8-beurtenkaart 88 euro (12 weken geldig); Proefles: 9 euro
Locatie: Openbare Bibliotheek Duffel - Beethovenzaal 1e verdieping rechts - Onze-Lieve-Vrouwlaan 1
Doelgroep: minimum leeftijd 16 jaar tot 99 jaar, ook deelnemers zonder ervaring zijn welkom
Aantal: maximum 15 personen
Professionele begeleiding: Judith Spillemaeckers, Chi Neng Qigong Instructor Level 2

Schrijf je nu in: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - plaatsen zijn beperkt

 

“Chi Neng Qigong is voor mij als een oase van rust na een hectische werkdag. De lichte bewegingsoefeningen helpen me mijn focus te verbeteren en mijn mentale batterijen op te laden. De aandacht voor een goede lichaamshouding vind ik belangrijk en de oefeningen op zich zorgen voor een positieve mindset. Ook heel erg leuk om samen met anderen te oefenen. (Ineke)”

"Wanneer ik Qigong beoefen, ben ik rustiger en kan ik alles sneller loslaten.  Dan voel ik veel liefde en compassie voor mezelf. (Katelijne)"

 

Ingericht met de steun van het gemeentebestuur Duffel

Logo Duffel 300