Vrouw zijn

Rode vrouw 600
 
Nu kan ik uit volle borst uitroepen: 
'Wat is het heerlijk om Vrouw te Zijn!!'
 
Eén ding is voor mij overduidelijk: ieder mens/Vrouw is uniek. Ieder gaat haar eigen weg. En zij heeft de verantwoordelijkheid om zelf haar persoonlijk levenspad te bewandelen. Telkens opnieuw kan zij nagaan of zij in haar individuele geval baat kan hebben van bepaalde oefeningen, meditaties, lichaamswerk, therapieën enz.... Dat zij zelf uitprobeert wat voor haar persoonlijk belangrijk en juist is.
Jammer maar helaas! Er bestaan hiervoor geen kant en klaar oplossingen . Wat voor de één 'geweldig' is, kan voor de ander 'betekenisloos' zijn.
Geen probleem. Vat moed en ga op ontdekkingsreis!
 
Min Spillemaeckers begeleidt de 'Maanhut' alsook de reeks van 7 dagen 'Vrouw Zijn - Vreugde Vrouw'
 
Met deze workshops wens ik andere Vrouwen te helpen hun Vrouwelijke kracht te 'her'ontdekken, het eigen midden te vinden en zichzelf te zijn.
Ze op hun weg naar bewustwording te steunen en hen een duwtje in de rug te geven om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
 
De 'Maanhut' wordt één keer per maand georganiseerd, op de avond van de Nieuwe Maan. Elke maand kan je voelen en kiezen of je al dan niet wenst deel te nemen. Deze zijn losse bijeenkomsten met telkens een ander thema.
 
De 'Vreugde Vrouw' is een reeks van 7 dagen. We starten met een groep Vrouwen en genieten van de kracht om met deze Vrouwen een pad te bewandelen en te groeien naar Heel Zijn.
 
Wat is het fijn om weten dat we telkens weer zelf de keuze hebben en opnieuw kunnen beslissen of we innerlijke willen groeien, zodat we uiterlijk nog meer kunnen stralen!
 
Mijn persoonlijke zoektocht naar mijn Vrouw Zijn heeft me in aanraking gebracht met de oorspronkelijke Native American leringen.  En voornamelijk de betekenis van hun omgang met het Vrouwelijke Principe, de Maanhut (Moonlodge). Het boek van Jamie Sams 'De dertien oorspronkelijke Clanmoeders' is al 20 jaar mijn leidraad en inspiratiebron. Alsook de Tao van de Vrouw en kunstzinnig werken met dans, drama en beweging...
 

Rituelen

Vrouw zijn

I'm so glad to be a Woman

Maanhut

Samen zijn met gelijkgestemde zielen.

Vreugde vrouw

Vreugde voelen is een geboorterecht