Steun aan FOV-Uganda

 fov uganda 050 banner 1024

 

Waarom ik het FOV-Uganda project ondersteun?

Ik bewonder Marijke omdat ze zich zo onbaatzuchtig en met hart en ziel inzet voor dit project.

Omdat iedereen op de wereld het recht heeft op een menswaardig bestaan.

Het is ook mijn wens om kwetsbare vrouwen en kinderen in hun kracht te zetten, zodat ze ZELF in hun levensonderhoud kunnen voorzien en zo een betere toekomst krijgen.

De armbandjes met deze Keltische knoop is voor mij een krachtig symbool. Dat betekent dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Er is geen begin of einde.
Wat we doen, hoe we denken en handelen is van belang voor onze blauwe planeet.
Het materiaal waaruit ze gemaakt zijn heb ik niet meer op voorraad.  Dus men kan spreken over een limited edition :-)  (Heb jij nog gelijkaardig materiaal liggen dat je wens te schenken, neem gerust contact op. Alle hulp is welkom!)

Vind jij het armbandje ook tof en wil je het project zo een kans op slagen geven, bestel dan tijdig uw armbandje.

Van harte bedankt voor jouw bijdrage!


Min

Steun Fov-Uganda en bestel één van deze armbandjes

25 €

Rood kunstlederen armband met keltische knoop . Interessse ? Druk dan op de naam van de armband om naar het bestelformulier te gaan. Alvast bedankt voor de steun.


25 €

Bruin kunstlederen armband met keltische knoop . Interessse ? Druk dan op de naam van de armband om naar het bestelformulier te gaan. Alvast bedankt voor de steun.


25 €

Blauwe stoffen armband met keltische knoop . Interessse ? Druk dan op de naam van de armband om naar het bestelformulier te gaan. Alvast bedankt voor de steun.


25 €

Rood blauwe stoffen armband met keltische knoop . Interessse ? Druk dan op de naam van de armband om naar het bestelformulier te gaan. Alvast bedankt voor de steun.