Min

In september 1999 startte ik met mijn eerste reeks Vlechten/weven/binden/knopen. In september 2019 hebben we de 20ste verjaardag van In den Ateljee gevierd.

Eigen creaties

De natuur is haar grootste inspiratiebron. Dankzij de Textiele vlecht- weef- knoop en bindtechnieken creëert ze 3D sculpturen en weeft ze 2D schilderijen. Nu combineert ze haar vlechttechnieken met andere materialen en maakt ze ook installaties.

Vlechten

Geniet van het plezier om de oorspronkelijke vlechttechnieken te ontdekken in de sfeer van het tof ateljee! Het Vlechten, binden, knopen en weven hoort bij onze voorouders. Overal ter wereld werden deze oer-technieken toegepast. De kracht zit hem in de eenvoud. Tijdens de proeverijen worden de uitheemse en universele technieken aangeleerd, een werkstuk opgestart al dan niet met eigen materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Veel plezier!

Qigong

Chi Neng Qigong is een zachte bewuste manier van bewegen en brengt je in een meditatieve flow. Je komt helemaal in verbinding met jezelf en in verbinding met al wat is. Toegankelijk voor iedereen met een open mind ... en het is nog heerlijk en leuk ook!

Rituelen

Min gelooft in de wijsheid die is opgeslagen in onze spirituele essentie, ons cel geheugen. Dankbaarheid is een deugd die ze graag wenst aan te moedigen. Het is een keuze om de weg te gaan naar innerlijke kracht, wijsheid, dankbaarheid, rust...... Geen vereisten - alleen een open hart ;-)