de 4-daagse vlechten met biezen van 6 tot 10 juli gaat zeker doorgaat 😀

En zijn nog enkele plaatsen vrij.

 

GroepsTentoonstelling "De Wereld op Drift, Hoop en Wanhoop van 4 tot 26 juli 2020 gaat ook door 😇


 

Tentoonstelling "Ode aan Moeder Aarde" van 1 juni tot 22 augustus

Nationaal Vlechtmuseum - Noordwolde Nl - https://vlechtmuseum.nl/ 

 

Blijde Verwachting

     
 

 3-daagse Textiele Kunsten in Noordwolde = technieken windmolen techniek en kant weven van donderdag 20 augustus tem zaterdag 22  augustus

Min

In september 1999 startte ik met mijn eerste reeks Vlechten/weven/binden/knopen. In september 2019 hebben we de 20ste verjaardag van In den Ateljee gevierd.

Eigen creaties

De natuur is haar grootste inspiratiebron. Dankzij de Textiele vlecht- weef- knoop en bindtechnieken creëert ze 3D sculpturen en weeft ze 2D schilderijen. Nu combineert ze haar vlechttechnieken met andere materialen en maakt ze ook installaties.

Workshops

Geniet van het plezier om de oorspronkelijke vlechttechnieken te ontdekken in de sfeer van het tof ateljee! Het Vlechten, binden, knopen en weven hoort bij onze voorouders. Overal ter wereld werden deze oer-technieken toegepast. De kracht zit hem in de eenvoud. Tijdens de proeverijen worden de uitheemse en universele technieken aangeleerd, een werkstuk opgestart al dan niet met eigen materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Veel plezier!

Rituelen

Min gelooft in de wijsheid die is opgeslagen in onze spirituele essentie, ons cel geheugen. Dankbaarheid is een deugd die ze graag wenst aan te moedigen. Het is een keuze om de weg te gaan naar innerlijke kracht, wijsheid, dankbaarheid, rust...... Geen vereisten - alleen een open hart ;-)