Tentoonstelling "Ode aan Moeder Aarde" van 7 maart tem 22 mei in het
Nationaal Vlechtmuseum - Noordwolde Nl https://vlechtmuseum.nl/

              3-daagse Textiele Kunsten in Noordwolde = technieken windmolen techniek en kant weven van donderdag 30 april tem zaterdag 2 mei


               Workshop ronde viervlecht met recuperatiemateriaal op zondag 17 mei

               4-daagse Vlechten met Bull Rush = Engelse biezen tijdens de zomervakantie van maandag 6 juli 13u tem vrijdag 10 juli 10u30

               Super zacht en zalig vlechtmateriaal !    Laat deze kans niet voorbij gaan. Once in a live time...

 

 

Min

In september 1999 startte ik met mijn eerste reeks Vlechten/weven/binden/knopen. In september 2019 hebben we de 20ste verjaardag van In den Ateljee gevierd.

Eigen creaties

De natuur is haar grootste inspiratiebron. Dankzij de Textiele vlecht- weef- knoop en bindtechnieken creëert ze 3D sculpturen en weeft ze 2D schilderijen. Nu combineert ze haar vlechttechnieken met andere materialen en maakt ze ook installaties.

Workshops

Geniet van het plezier om de oorspronkelijke vlechttechnieken te ontdekken in de sfeer van het tof ateljee! Het Vlechten, binden, knopen en weven hoort bij onze voorouders. Overal ter wereld werden deze oer-technieken toegepast. De kracht zit hem in de eenvoud. Tijdens de proeverijen worden de uitheemse en universele technieken aangeleerd, een werkstuk opgestart al dan niet met eigen materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Veel plezier!

Rituelen

Min gelooft in de wijsheid die is opgeslagen in onze spirituele essentie, ons cel geheugen. Dankbaarheid is een deugd die ze graag wenst aan te moedigen. Het is een keuze om de weg te gaan naar innerlijke kracht, wijsheid, dankbaarheid, rust...... Geen vereisten - alleen een open hart ;-)