Over Judith

trouwfeestSven2 1
Na een liefdevolle kennismaking met Chi Neng Qigong bij Kundera in Revalidatie Carpe Diem, kreeg ik al snel zin in méér en verdieping. Die vond ik tijdens de instructor Level 1 opleiding bij Tilla Van Opstal (Chi Neng Qigong Instituut Belgium). Daarna startte ik met wekelijkse lessen, organiseerde ik workshops en persoonlijke begeleidingstrajecten en pas ik de achterliggende theorie dagelijks toe in mijn eigen leven. Intussen ben ik doorgegroeid tot instructor Level 2.

“Ik vind U een zeer bekwame begeleider, en dank U voor de mooie lessen die je brengt. Ik hoop dat je nog veel mag genieten en ontdekken in de passie die je overbrengt naar anderen toe, want dat ben je werkelijk waard. (Philip)”

Tijdens de Qigong begeleiding vind ik het belangrijk dat iedereen kan genieten van de meditatieve bewegingen en de voeling die we hierdoor krijgen met ons lichaam, onze emoties en onze geest.

“Ik ben mijn eigen onderzoeker, mijn lichaam is mijn ateljee, mijn wezen het object en de mate waarin ik me in balans voel het resultaat. (Judith)”

Eveneens is het belangrijk dat oefeningen op een juiste manier worden uitgevoerd, rekening houdend met eigen grenzen en beperkingen. Zo hebben we allemaal onze ‘ateljee’ waarin we creatief kunnen zijn.

“Je hebt een fijn contact met mensen. Steeds open en respectvol, aftastend naar datgene dat je studenten nodig hebben. Consciëntieus je kennis van Qi Gong willen overbrengen. (Steven)”

Mijn zin in bewegen en creëren deel ik met Min. Tijdens haar workshops heb ik leren genieten van het werken met natuurlijke materialen en de repetitieve vlechtbewegingen. Tijdens haar textiele kunstcreaties herkent Min een flow van rust, een flow van zijn, ... een qigong flow. Dat is wat ons verbindt.

Dankbaar dat ze mijn Qigong activiteiten wil organiseren vanuit haar ‘In den Ateljee’,

Judith