Persoonlijke begeleiding

Wil je zelf meer halen uit je qigong oefeningen?

  • met oefeningen uitgewerkt op jouw maat  
  • op momenten die jou goed uitkomen
  • met plezier in de verbinding met je lichaam en de ontspanning van je geest

Dan is een persoonlijk begeleidingstraject "Qigong voor je unieke zelf" beslist iets voor jou!

 Dit traject heeft me zeker innerlijke rust gebracht, een groter bewustzijn van lichaam en geest. Ik heb geleerd hoe je door je geest je lichaam tot rust kan brengen maar ook hoe je eerder aanvoelt wanneer het lichaam moe, gespannen,… is. Ik heb mezelf beter leren kennen, milder voor mijn eigen tekortkomingen, meer verbinding met mezelf en ook met anderen. (Laetitia)"

Schrijf je nu in: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Tijdens dit persoonlijk begeleidingstraject gaan we samen op reis …een ontdekkingsreis naar jouw zelfhelende krachten in verbinding met jezelf en al wat is. Je ontvangt een persoonlijk Chi Neng Qigong oefenprogramma en tijdens de individuele sessies worden je houdingen bijgestuurd, leer je nieuwe oefeningen en wordt samen gezocht naar manieren om deze te integreren in je dagdagelijkse leven.

 

Duur: 9 sessies van 1u30, wanneer het past in jouw agenda
Deelname: 75 euro per sessie
Locatie: onderling te bepalen
Doelgroep: minimum leeftijd 16 jaar tot 99 jaar
Aantal: maximum 1 persoon
Professionele begeleiding: Judith Spillemaeckers, Chi Neng Qigong Instructor Level 2  

Schrijf je nu in: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

 

 “Ik voelde me echt wel gezien en gehoord door jou.  Dat gaf me een verbonden gevoel en kracht om vol te houden met oefenen.  Dat je de tijd neemt voor een gesprek vind ik ook zalig.  (Katelijne)"

"Met een reisgezel die niet oordelend is en steeds luistert naar de problemen die opduiken. Deze gesprekken hebben ook altijd helend gewerkt. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik de reis alleen aan het maken was. Je was er altijd. (Laetitia)"