Image

Min

Min is gespecialiseerd in de oorspronkelijke vlecht-, bind-, weef- en knooptechnieken. Deze zeer gevarieerde oertechnieken hanteert ze om haar vakmanschap te tonen en haar creaties tot uitdrukking te brengen. Elke creatie is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met liefde voor de natuur, maakt ze authentieke creaties onder de noemer Fiber Art, textiele kunsten - Mixed Media.

Image

Eigen Creaties

De natuur is haar grootste inspiratiebron. Dankzij de Textiele vlecht- weef- knoop en bindtechnieken creëert ze 3D sculpturen en weeft ze 2D schilderijen. Nu combineert ze haar vlechttechnieken met andere materialen (Mixed Media) en maakt ze ook installaties.

Image

Vlechten

Geniet van het plezier om de oorspronkelijke vlechttechnieken te ontdekken in de sfeer van het tof ateljee! Het Vlechten, binden, knopen en weven hoort bij onze voorouders. Overal ter wereld werden deze oer-technieken toegepast. De kracht zit hem in de eenvoud. Tijdens het jaartraject worden de uitheemse en universele technieken aangeleerd, een werkstuk opgestart met eigen materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Veel plezier!

Image

Qigong

Chi Neng Qigong is een zachte bewuste manier van bewegen en brengt je in een meditatieve flow. Je komt helemaal in verbinding met jezelf en in verbinding met al wat is. Toegankelijk voor iedereen met een open mind ... en het is nog heerlijk en leuk ook!

Image

Rituelen

Min gelooft in de wijsheid die is opgeslagen in onze spirituele essentie, ons cel geheugen. Dankbaarheid is een deugd die ze graag wenst aan te moedigen. Het is een keuze om de weg te gaan naar innerlijke kracht, wijsheid, dankbaarheid, rust...... Geen vereisten - alleen een open hart ;-)