Vrouw zijn

Rode vrouw 600
 
Nu kan ik uit volle borst uitroepen: 
'Wat is het heerlijk om Vrouw te Zijn!!'
 
Eén ding is voor mij overduidelijk: ieder mens/Vrouw is uniek. Ieder gaat haar eigen weg. En zij heeft de verantwoordelijkheid om zelf haar persoonlijk levenspad te bewandelen. Telkens opnieuw kan zij nagaan of zij in haar individuele geval baat kan hebben van bepaalde oefeningen, meditaties, lichaamswerk, therapieën enz.... Dat zij zelf uitprobeert wat voor haar persoonlijk belangrijk en juist is.
Jammer maar helaas! Er bestaan hiervoor geen kant en klaar oplossingen . Wat voor de één 'geweldig' is, kan voor de ander 'betekenisloos' zijn.
Geen probleem. Vat moed en ga op ontdekkingsreis!
 
Min Spillemaeckers begeleidt de 'Maanhut'.

Met deze bijeenkomsten wens ik andere Vrouwen te helpen hun Vrouwelijke kracht te 'her'ontdekken, het eigen midden te vinden en zichzelf te zijn.

Ze op hun weg naar bewustwording te ondersteunen en hen een duwtje in de rug te geven om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
 
De 'Maanhut' wordt één keer per maand georganiseerd. Elke maand kan je voelen en kiezen of je al dan niet wenst deel te nemen. Deze zijn losse bijeenkomsten met telkens een ander thema.
 
Wat is het fijn om weten dat we telkens weer zelf de keuze hebben en opnieuw kunnen beslissen of we innerlijke willen groeien, zodat we uiterlijk nog meer kunnen stralen!
 
Mijn persoonlijke zoektocht naar mijn Vrouw Zijn heeft me in aanraking gebracht met de oorspronkelijke Native American leringen.  En voornamelijk de betekenis van hun omgang met het Vrouwelijke Principe, de Maanhut (Moonlodge). Het boek van Jamie Sams 'De dertien oorspronkelijke Clanmoeders' is al 25 jaar mijn leidraad en inspiratiebron. Alsook de Tao van de Vrouw en kunstzinnig werken met dans, drama en beweging...