Eéndaagse workshop Ode aan Moeder Aarde

 Vind je het ook fijn om zèlf iets te creëren?
  • vlechten met natuurlijke materialen
  • in verbinding met je hele zijn
  • en je creativiteit te laten stromen

"Hoe kil en regenachtig de dag ook was, zo warm was de Workshop ‘Ode aan Moeder Aarde’. De combinatie Qigong en Rondom Weave was heel fijn. We werden via zachte oefeningen geleid naar onze innerlijke-zijn, onze kracht en intuïtie om met het pitriet aan de slag te gaan. Er werd direct verbinding gemaakt met de groep en de techniek. Zalig!!!  Min en Judith kennen hun vak, zoveel is duidelijk. Een workshop die ik iedereen kan aanraden. (Peggy)"

Schrijf je nu in: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. - plaatsen zijn beperkt

Tijdens deze ééndaagse workshop word je begeleid bij de uitvoering van een eenvoudige vlechttechniek Random Weave en ondersteund door meditatieve Chi Neng Qigong oefeningen. Het vlechten en verbinden vanuit je eigen natuur brengt je in een flow van rust, een flow van zijn, een flow van een schepper... en zo schep je niet alleen een mooie sculptuur, maar ook een mooi deel van jezelf.

 

Tijdstip: zondag 4 maart 2023 van 10u tot 16u30
Deelname: 90 euro, inclusief vlechtmateriaal (afgeronde schenen), gezonde verse lunch, koffie, thee en water
Locatie: Openbare Bibliotheek Duffel - Beethovenzaal 1e verdieping rechts - Onze-Lieve-Vrouwlaan 1
Doelgroep: minimum leeftijd 16 jaar tot 99 jaar, geen enkele ervaring vereist
Aantal: minimum 6 personen
Professionele begeleiding: Min Spillemaeckers en Judith Spillemaeckers

Schrijf je nu in: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. - plaatsen zijn beperkt

 

Tijdens ‘Ode aan moeder Aarde’ brengen qigong oefeningen ons dichter bij onszelf, wordt onze onvoorwaardelijke zelfliefde voelbaar en komt onze vrouwelijke energie weer in balans.

Nestje JudithTegelijkertijd vlechten we heel toepasselijk een ‘wombnest’; een baarmoedernest die staat voor een veilige en geborgen plek, zonder prikkels, waar je jezelf kan zijn en onvoorwaardelijk geaccepteerd wordt zoals je bent.

Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de opbouw bij het maken van de ‘wombnest’: eerst maak je zelf een mal, dan wordt de vlechttechniek aangeleerd en pas je deze toe. Eens je deze in de vingers hebt, kan je spelen met materiaal en vorm.

Heb je nog nooit van Qigong gehoord? Dan is deze workshop een erg leuke manier om ermee kennis te maken. Je zal ervaren hoe eenvoudige oefeningen je op een snelle manier in ontspanning brengen.  Gedachten worden losgelaten en je komt helemaal in verbinding met jezelf en je creativiteit.

Voor deelnemers die vertrouwd zijn met qigong geeft deze workshop de mogelijkheid om te oefenen hoe je je qigong-staat kan inzetten in je dagdagelijkse leven tijdens het uitvoeren van allerhande taken.

Schrijf je nu in: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. - plaatsen zijn beperkt

 

"Een erg verrijkende en afwisselende dag met prima ontvangst, interessante uitleg over het vlechten en Chi Neng Qigong en lekkere lunch. Erg goede manier van aanpak en betrokkenheid van jullie als begeleiders. Bedankt voor deze boeiende dag, ik heb er van genoten! (Nadine)"

Ingericht met de steun van het gemeentebestuur Duffel

Logo Duffel 300