Zen weekend voor vrouwen in Buirefontaine (FR)

Heb jij ook nood aan een weekendje heerlijk ontspannen?
  • genieten van de rust, luchtigheid en lichtheid
  • je volledig overlaten aan het moment dat zich aanbiedt
  • met stiltemeditatie, qigong, mindful yoga, dans en ontspanningsmassage

Wil je graag inschrijven of meer informatie? Mail dan naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 “Dit zen weekend heeft me zoveel deugd gedaan... Het was zalig en leuk, en de week erna had ik tonnen energie. Ik kom zeker terug volgend jaar! (Ingrid)”

Dan is dit Zen-weekend wellicht iets voor jou en nodigen we je graag uit om met ons mee te gaan! Gedurende dit hele weekend organiseren we diverse begeleide workshops die jou stapsgewijze helemaal in ontspanning brengen. We gebruiken hiervoor verschillende technieken, waarvoor je geen enkele ervaring hoeft te hebben. Heb je die wel? Dan is dat mooi meegenomen. 

We organiseren dit weekend in Buierefontaine, nét over de grens in Franrkijk. Niet zo ver van huis dus, en toch in een heel andere wereld. De stilte die er heerst, de prachtige natuurlijke omgeving en het lekkere vegetarische eten zorgen ervoor dat je niet veel nodig hebt om je meteen in een ontspannend vakantiegevoel te brengen en zorgen voor de ideale context van onze begeleide workshops.

We houden ook heel bewust dit weekend alcoholvrij.

  

Tijdstip: van vrijdagavond 17 mei t/m zondagnamiddag 19 mei 2024
Deelname: 395 euro pp, inclusief 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner, drank en versnaperingen tussendoor
Locatie: Centre Buirefontaine, 4 Hameau de Buirefontaine, 02500 Aubenton, Frankrijk.  Carpooling kan worden gefaciliteerd op aanvraag.
Doelgroep: minimum leeftijd 18 jaar, geen enkele ervaring vereist
Aantal: 12 à 16 personen
Professionele begeleiding: Ann Vercauteren en Judith Spillemaeckers

Wil je graag inschrijven of meer informatie? Mail dan naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

"Oh ja! Wat heb ik ervan genoten en de herinneringen van verbondenheid, gewoon kunnen zijn in alle kwetsbaarheid, zottigheid, vreugde, zindert nog na... Bedankt voor jullie warme, liefdevolle begeleiding. Het was ook een fijne plek, met lekker gezonde voeding, rekening houdend met de behoeftes. (Min)”

Judith en Ann hebben de gewoonte om verschillende deelnemers in groep te begeleiden naar een ontspannen, ongedwongen en relaxed gevoel.  Ze hebben elk hun expertise in het begeleiden van verschillende meditatievormen. Beiden weten ook hoe belangrijk het is om tijd en ruimte te creëren om tot rust te komen, heerlijk te chillen en te mogen thuiskomen in jezelf.