Initiatie Qigong in natuurgebied de Mosterdpot

Ben je nieuwsgierig of Qigong iets voor jou is?

  • om samen met andere natuurliefhebbers
  • eenvoudig, zacht en rustig te bewegen in de open buitenlucht 
  • op een domein dat beheerd wordt door Natuurpunt

"De proefles was een zachte uitnodiging tot het verkennen van de qi en van je lichaam. Judiths respectvolle houding tegenover iedereen (beginners/gevorderden) maakt dat ieder zich welkom voelt. Een aangename les van een fijne madam! (Ilse)"

Schrijf je nu in: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Chi Neng Qigong is een Chinese meditatieve bewegingsleer, die je dichter bij je eigen natuur brengt. Als natuurliefhebbers kijken we graag naar de natuur rondom ons, maar dat wordt nog intenser vanuit de verbinding met jezelf. En dat kan je nu zelf komen ervaren.  Ervaring is zeker niet vereist.

Qigong betekent letterlijk ‘de kunde (gong) om met levensenergie (qi) om te gaan.’ Chi Neng Qigong is eenvoudig uit te voeren en toegankelijk voor iedereen die gezondheid, vitaliteit en ontspanning belangrijk vindt.

 

Tijdstip: zondag 21 mei 2023 van 9u30 tot 11u
Deelname: € 5 voor natuurpuntleden en € 7 voor niet leden (een drankje achteraf inbegrepen)
Locatie: Natuureducatief centrum ‘t Mosterdpotje, Mechelsebaan 218 te Duffel.  We oefenen in het natuurgebied de Mosterdpot. 
Doelgroep: minimum leeftijd 16 jaar tot 99 jaar, geen enkele ervaring vereist
Aantal: maximum 20 personen
Professionele begeleiding:  Judith Spillemaeckers, Chi Neng Qigong Instructor Level 2

Schrijf je nu in: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

"De Qigong-ervaring in de natuur was heerlijk. Maar ook binnen is het de warme, verbindende begeleiding van Judith die mij meteen in een staat brengt van kalmte en vrede met mezelf en mijn omgeving. Een Qigong les van Judith is telkens een ontdekking en een beetje magie. (Marleen)"

"Ik ben pas gestart met Qigong maar voel reeds het positieve effect. Ik heb meer energie, meer innerlijke rust en dat door gemakkelijke bewegingen uit te voeren. Ik kijk telkens met veel plezier en enthousiasme uit naar de volgende les. De les in het bos schepte nog meer verbondenheid met alles wat aanwezig is in het universum. Dankbaar dat ik dit mocht meemaken 🙏. (Veronique)"