Inschrijven

  • Deelnemen aan de workshops is vrijwillig, op eigen risico, voor eigen rekening en voor eigen verantwoordelijkheid.
  • Je inschrijving is bindend, wat wil zeggen dat je geen geld terug krijgt bij niet deelname (ziekte, familiale omstandigheden, …).  We vinden dit zelf vervelend, maar we rekenen op jouw deelname om onze kosten te vergoeden.  Daarom laten we wèl toe om iemand anders je plaats te laten innemen, waarvan je de naam en het adres per mail op voorhand aan ons bekend maakt.
  • Als Min Spillemaeckers de workshop annuleert om welke reden dan ook, krijg je je inschrijvingsgeld teruggestort.  Min Spillemaeckers is niet aansprakelijk voor kosten die hieruit voortvloeien, zoals mogelijke reis- of verblijfkosten.
  • Na de start van een cursus of workshop(reeks) kunnen zetfouten in prijzen en data in publicaties niet worden ingeroepen als argument voor annulatie, weigering om het werkelijke inschrijvingsgeld te betalen, of voor terugvordering van inschrijvingsgeld.
  • De door jou verstrekte persoonsgegevens worden door In den Ateljee vzw opgenomen in een bestand. Met je inschrijving verleen je de toestemming aan In den Ateljee vzw tot gebruik van je persoonsgegevens voor het verzenden van informatie gerelateerd aan activiteiten van In den Ateljee vzw.  Ben je hier niet mee akkoord, meld het ons dan uitdrukkelijk per e-mail. 


Bedankt voor je interesse en enthousiasme! Min