Stiltebelevingsdag

Geniet jij ook van wandelen en meditatief bewegen?
  • genietend van de stilte
  • bewust worden van de doorstroming van energie
  • nieuwe inspiratie of inzichten ontvangen

"Ik heb de Stiltebeleving in Kalmthoutse Heide ervaren als een heerlijk cadeau van/aan mezelf. Het was alles bij elkaar heel fijn: de initiatiefnemers, de deelnemers, de heide, de duinen en het bos, de Qigongles en natuurlijk de zalige lunch. Ga zeker nog eens mee! (Regina)"

Schrijf je nu in: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

Op deze dag gaan we in stilte genieten in de Kalmthoutse heide. We krijgen er terug voeling met onze innerlijke natuur.  Via wandelen, natuurmeditatie en Chi Neng Qigong worden we ons bewust van de doorstroming van energie en ontwikkelen we fysieke en mentale kracht. Het stimuleert ons zelfhelend vermogen en verhoogt ons bewustzijn.

 

Tijdstip: op 11 september 2022 (als de weergoden ons gunstig zijn) van 10u tot 16u
Deelname: 40 euro, inclusief vegetarische lunch
Locatie: verzamelen Korte Heuvelstraat 27 te Kalmthout
Doelgroep: minimum leeftijd 16 jaar tot 99 jaar, geen Qigong ervaring vereist
Aantal: maximum 20 personen
Professionele begeleiding: Martine Debaeke en Judith Spillemaeckers

Schrijf je nu in: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

"Ik heb heel erg genoten van de stiltebelevingsdag. De laatste jaren zoek ik zelf meer en meer de stilte op en heb er ook veel behoefte aan. Om de stilte eens in groep te beleven vond ik een bijzonder fijne ervaring. Tijdens de wandeling nam iedereen intuïtief de plaats en ruimte in waaraan zij of hij behoefte had en dit werd door iedereen gerespecteerd. De opbouw en het verloop van de dag vloeiden mooi in elkaar over. Ik vond het trouwens heel fijn om de les chineng qigong te krijgen en dit smaakte naar meer. Als aanvulling op de yoga die ik normaal beoefen. Sinds de stiltedag neem ik thuis ook terug meer de tijd om eventjes in stilte op mijn matje of in de tuin de gaan zitten, mijmeren, mediteren, ademhalen... Gewoon omdat ik voel en weet dat ik dan dichter bij mezelf blijf. Bedankt dat ik er bij mocht zijn die dag en hopelijk tot een volgende stiltedag ! "(Pascale)